Personal Brand Photo session med Judit

I söndags träffade jag denna glada tjejen från Stockholm och vi tog lite bilder på varandra till våra företag. Bilder på mig själv är något jag tidigare varit väldigt obekväm med, speciellt när man ska visa upp dem. Men sedan när jag började fota på riktigt sa en av mina metoder att ”var nionde bild i flödet ska vara på dig”. Det kändes på riktigt obekvämt, varför ska jag visa upp mig själv när det är andra jag vill fota? Men faktum är att om inte mina kunder vet vem jag är så kommer de heller inte känna förtroende och connection med mig, och därmed heller inte anlita mig.

Så bilder på dig själv till ditt företag är viktigare än du kanske tror, och det handlar inte om att man vill bli sedd eller bekräftad, utan det handlar snarare om att skapa en relation med sina potentiella följare innan man ses i verkligheten. Människor vill veta vem du är, inte vad du säljer i första hand.

Scrolla ner för att se bilderna.

personal brand photography, business headshots, företagsfoto, företagsfotograf
personal brand photography, business headshots, företagsfoto, företagsfotograf
personal brand photography, business headshots, företagsfoto, företagsfotograf
personal brand photography, business headshots, företagsfoto, företagsfotograf

Lämna ett svar