barnfotografering Uppsala

Den perfekta presenten

Som förälder kan det vara svårt att lyckas fånga sina barn tillsammans på bild, och då är det sköt att låta någon annan sköta det jobbet. Bilder på barnen är alltid en uppskattad present till mor- och farföräldrar och andra släktingar, särskilt när hösten närmar sig och man vill behålla sommarkänslan ett tag till.

Jag erbjuder fine art-printar av högsta kvalitet på papper som håller i generationer. Du kan även få dina bilder tryckta på fina träblock som, precis som printarna, går att hänga på väggen. 

Just nu släpper jag ett begränsat antal presentkort på barnfotografering. Mitt minsta ordinarie paket ligger på en timme och innehåller tio bilder till priset av 5 000 kronor, men nu släpper jag ett mini-paket på 30 minuter och sju bilder för 2 500 kronor. Perfekt för barn med mycket spring i benen!


Under vecka 26 finns jag i Umeå, och resten av sommaren hittar du mig i Uppsala. Kontaktformulär för bokning finns på hemsidan som är länkad i min profil.

Ge bort en barnfotografering

Presentkortet gäller en barnfotografering i Uppsala under 30 minuter inklusive 7 stycken digitala bilder.

Kortet är giltigt i ett år från inköpsdatum.

Pris: 2500 kronor inkl moms

barnfotografering Uppsala

Ge bort en gravidfotografering

OBS! Slutsålda!

Presentkortet levereras i ett vackert paket med sidenband. Det innehåller även lyxig choklad och en flaska alkoholfritt bubbel som hon kan njuta av.

Kortet är giltigt i ett år och innehåller en gravidfotografering tillsammans med 5 stycken digitala högupplösta bilder..

BESTÄLL DITT PRESENTKORT HÄR:

TILLGÄNGLIGA TIDER MAJ/JUNI
5 presentkort kvar

Begränsat antal presentkort, först till kvarn.