Din fotograf i Uppsala

Personal brand

Brand photography för företagare

Ditt personliga varumärke

Visa vad du gör och varför du gör det - skapa en relation med dina kunder.

LÄTTA PÅ BÖRDAN

Många företagare tänker initialt att de kan göra detta själva och ta egna bilder till sina sociala medier. Det som händer är ofta att det tar för mycket fokus från själva företagandet och att det blir ett ”måste” och en ”börda”, och till slut blir det inte gjort. Jag skulle råda varje seriös företagare att verkligen satsa på en professionell fotograf som lägger ner kärlek i varje bild – så att du kan fokusera på det du är bäst på, nämligen ditt företag!

MARKNADSFÖRING FUNGERAR ANNORLUNDA IDAG

För några år sedan räckte det med att sätta ut en annons i tidningen eller TV rutan för att kunderna skulle upptäcka en. I dagens mediabrus fungerar det annorlunda. Idag måste du visa kunden vem du är, vad du gör, och framförallt varför du gör det. Kunden vill lära känna dig bakom kulisserna. Kunden köper inte tjänsten/produkten, utan man köper känslan av den. Därför får du bilder som förmedlar känslor, som visar kunden att det finns äkta personer bakom företaget.

DU BEHÖVER NOLL KUNSKAP

Du behöver inte kunna någonting om marknadsföring egentligen, för när du bokar en personal branding fotosession med mig så får du en tydlig manual för hur du ska använda bilderna, och du får även fylla i ett formulär innan fotograferingen så att vi lär känna varandra bättre. Jag kommer utifrån denna guida dig i vilka bilder du behöver och hur du kan använda dem. Sedan är det absolut fritt fram för dina önskemål och idéer, men även om du skulle känna dig helt tom på idéer så guidar jag dig fram till bilder som kommer få ditt företag att sticka ut på ett unikt sätt bland mängden.

Effektiviserar din MARKNADSFÖRING

Vi lever i en tid av sociala medier. Nu för tiden ska allting vara personligt. För att dina kunder ska vilja följa dig på sociala medier så vill de inte se reklam, erbjudanden och produktbilder. De vill inte veta vad du säljer, de vill veta mer om dig. Att våga visa upp mer av sig själv är inte bekvämt alla gånger, men med tiden kommer du att känna dig mer och mer bekväm framför kameran, för jag strävar alltid efter att våra möten och fotograferingar ska vara avslappnade. 

Jag har en väldigt personlig relation till de entreprenörer jag fotar, och bryr mig väldigt mycket om hur det går för dem, även i fortsättningen. Efter vår fotografering kommer du att ha en som hejar på dig, och glädjer sig över när det går bra för dig.

FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

För att se en fullständig prislista med beskrivning på vad som ingår så kan du kika in här

Nej, du kommer att bli guidad precis i hur du ska tänka, och även få med dig en skriven manual om du skulle få idétorka och inte veta vad du ska skriva i sociala medier.

Nej. Det finns många användningsområden för dessa bilder. Det kan vara:

  • Hemsida
  • Facebook banner
  • Broschyrer
  • Visitkort
  • Blogginlägg
  • Gatupratare
  • Skyltfönster
  • Press/PR
  • Magasin
  • Annonser

För att lyckas i sin marknadsföring så behöver man vara kontinuerlig i sin kanaler, och det är man om man lägger upp innehåll regelbundet. Detta är individuellt och beror på vilken slags verksamhet ni driver men jag skulle rekommendera att man tar nya bilder 1-2 gånger i månaden. Bestämmer man sig för att göra regelbundna fotograferingar så får man ännu mer hjälp med själva innehållet i sociala medier. 

SÅ GÅR DET TILL:

GRATIS KONSULTATIONS MÖTE

GRATTIS KONSULTATIONSMÖTE

OM DU ÄR INTRESSERAD AV ATT VETA MER OM UPPLÄGGET SÅ BOKAR VI ETT FÖRSTA MÖTE VILKET NU KAN GÖRA HÄR NEDAN. DETTA MÖTE ÄR INTE BINDANDE UTAN ÄR EN GRATIS KONSULTATION DÄR VI GÅR IGENOM DITT FÖRETAGS MÅL OCH VISIONER OCH DU FÅR MÖJLIGHET ATT HÖRA MER OM KONCEPTET PERSONAL BRAND FOTOGRAFERING. BESTÄMMER DU DIG FÖR ATT DU VILL INVESTERA I DETTA SÅ SKRIVER VI KONTRAKT OCH BESTÄMMER EN DAG.

FOTOGRAFERING

VID AVSEDD TID MÖTS VI UPP PÅ DIN ARBETSPLATS ELLER ANNAN ÖVERENSKOMMEN PLATS, OCH DU KOMMER ATT FÅ INSTRUKTIONER I HUR DU SKA STÅ OCH VAD DU SKA GÖRA. DET ENDA DU BEHÖVER GÖRA ÄR ATT SLAPPNA AV OCH VARA DIG SJÄLV. DU FÅR HA MED DIG FLERA OMBYTEN OCH KOMMER ÄVEN ATT FÅ FOTA VID OLIKA LOCATIONS.

LEVERANS

VID AVSEDD TID MÖTS VI UPP PÅ DIN ARBETSPLATS ELLER ANNAN ÖVERENSKOMMEN PLATS, OCH DU KOMMER ATT FÅ INSTRUKTIONER I HUR DU SKA STÅ OCH VAD DU SKA GÖRA. DET ENDA DU BEHÖVER GÖRA ÄR ATT SLAPPNA AV OCH VARA DIG SJÄLV. DU FÅR HA MED DIG FLERA OMBYTEN OCH KOMMER ÄVEN ATT FÅ FOTA VID OLIKA LOCATIONS.

BOKA DITT FÖRSTA MÖTE HÄR:

TILLGÄNGLIGA TIDER JUNI/JULI
1 tider kvar 95%
TILLGÄNGLIGA TIDER AUG/SEP
3 tider kvar 49%

OBS! För att ge så bra kvalitet och service som möjligt till alla så bokar jag endast in ett begränsat antal fotograferingar per månad. För att få förtur under nästa bokningsperiod ska din förfrågan ha kommit in senast den 20:e månaden innan.

Bokningsförfrågan är ej bindande