Din fotograf i Uppsala

Barnfotograf

Magisk barnfotografering i Uppsala 

Barnfotografeing
Låt oss skapa magi tillsammans

EN ROLIG STUNG

Barn ska tycka att det är roligt att fotograferas. Hos mig får de alltid leka med olika saker under fotograferingen. De får gärna titta i mina kamera medan vi fotar om de är nyfikna på hur bilderna blir.

De får alltid en liten present på slutet.

SVÅRT ATT FÅNGA DITT BARN PÅ BILD?

Många föräldrar har svårt att få bra bilder på sina barn. Det är inte alltid de är så samarbetsvilliga när mamma eller pappa ska ta bilden. Men med mig behöver du inte oroa dig för att ditt barn inte vill sitta och le rakt in i kameran. Jag börjar alltid med naturliga bilder där barnen får vara sig själva. När de vant sig vid kamerans närvaro så blir det mer närbilder. Med det sagt så är de finaste bilderna utan tveka när barnen är sig sjäva.

NOGGRANT UTVALD MILJÖ

Har du svårt att komma på vad för slags bilder du vill ha eller vilken miljö du vill fota i så kan du släppa det helt och hållet!

Jag har fotat i Uppsala i många år och noggrant valt ut de bästa ställena i denna vackra stad och vet vad som fungerar bäst vid vilken tidpunkt. Men du är även välkommen med dina egna önskemål.

SOMMARKVÄLLAR

WOW! SOMMAREN ÄR NÄSTAN HÄR OCH DET ÄR ÄNTLIGEN DAGS FÖR DE ÅRLIGA BARNBILDERNA I SOLNEDGÅNGEN! 

Genuina naturliga bilder på dina barn är ovärdeliga skatter. De kan sättas upp på väggen hemma, ges bort till mor- och farföräldrar, pryda ett vackert album och stanna tiden för en sekund.

Sommaren är enligt mig den bästa tiden för vackra barnbilder! Jag fotar i alla årstider men är speciellt förälskad i sommaren.

EXKLUSIVT FÖR SOMMAREN 2020: PRESENTKORT.

Klicka på bilden för mer info

barnfotografering Uppsala

OM HANNAH

MED BARN I FOKUS

Mitt fotointresse började med mina egna barn, och det är också det som driver mig framåt.

Barnen är den stora anledningen till att jag gör det jag gör. Jag vill nämligen visa dem att man kan göra vad man vill med sitt liv, och att man alltid ska lita på sina drömmar. 

Barn har stora drömmar, och jag tycker att det alltid ska vara det. Att man ska bevara det i dem, men också att de är underbara precis som de är. 

RANDOM FAKTA OM MIG: 

  • Jag älskar kaffe latte med skummad havremjölk.
  • Jag kan cykla enhjuling
  • Jag älskar sushi, men äter nästan bara den vegetariska varianten
  • Jag är introvert men älskar att tala inför folk (ja, det går faktiskt ihop).
  • Jag blir rastlös om jag ser film för att det går för långsamt. Sitter mycket hellre och jobbar eller pratar.
  • Jag badar hellre än att sola
  • Jag har fobi mot getingar men har inga problem med fart eller höga höjder
  • Jag är en extremt trofast vän
  • Jag är bra på att lyssna, och bär ofta andras problem.
brandwold.se-LR-93

FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

Nej, om barnen fotograferas vid ett och sama tillfälle betalar du bara en fotoavgift, oavsett om ni tar individuella bilder på barnen eller inte. Det blir alltså inte dyrare för att ni fotar fler barn.

Jag rekommenderar att boka minst 4 veckor i förväg för att vara säker på att jag är tillgänglig ert datum om ni vill ha bilderna ett specifikt datum, men det går alltid att chansa och skicka in förfrågningar senare.

Jag erbjuder alltid fri ombokning vid dåligt väder. Jag har koll på vädret och kommer att anpassa mig därefter.

SÅ GÅR DET TILL:

BOKNING

Det första steget är att du lägger in en bokning hos mig via formuläret nedan. Har du presentkort så skriver du det bara i meddelanderutan. Jag skickar ett digitalt avtal som ska signeras och sedan en faktura med 50% av beloppet. Resten betalas strax innan leverans.

FOTOGRAFERING

Inför fotograferingen kommer vi ha en dialog om plats, eventuell rekvisita, om föräldrar eller syskon ska vara med på bild (det kostar inget extra att fotografera syskon). 

LEVERANS

Leveransen tar ca 1-2 veckor och du kommer att få ett nerladdningsbart album med alla högupplösta bilder. Du får även möjlighet att ladda ner webanpassade bilder. 

PLAYDATE:

DITT PRIS: 5000 kr

Fame FOR A DAY:

DITT PRIS: 7000 kr

ALL FOR YOU:

DITT PRIS: 10000 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

TILLGÄNGLIGA TIDER MAJ/JUNI
3 tider kvar 80%
TILLGÄNGLIGA TIDER JULI/AUGUSTI
6 tider kvar 22%

Begränsat antal tider, först till kvarn.