Mikael Oscarsson

Häromdagen fotade jag bilder till Mikael Oscarsson (kristdemokraterna) i Uppsala. Vi valde tydligen årets blåsigaste dag men hade turen att det blev ganska vindstilla just när vi skulle fotografera.

Mikael, som har fyra barn förlorade nyligen sin fru i stroke. Detta var såklart en stor tragedi för hela familjen, men jag upphör aldrig att förvånas över hur fantastiskt positiv han verkar vara och hur närvarande han är sina barn. Han har ju trots allt samtidigt en uppgift som riksdagsledamot. Jag som själv är förälder och jobbar och studerar vet hur livet kan vara och vilken utmaning det är att få ihop vardagen ibland. Det var oerhört uppmuntrande att se honom leka med sin dotter och se hennes ögon glittra så som de bara kan när ens pappa ger en sin fulla uppmärksamhet.

Mikael Oscarsson
Mikael Oscarsson
Mikael Oscarsson

Om det är någonting jag tar med mig från denna fotograferingen så är det att ta vara på de små dyrbara stunderna med mina barn. De är det mest värdefulla jag har och jag vill att de växer upp och känner att de hade en närvarande mamma som alltid hade tid för att skratta och busa, och som alltid inkluderade dem i mitt liv.

Lämna ett svar