Så tar du bilder till ditt egna företag

När du precis har startat upp en enskild firma så är förmodligen det sista du tänker på att anlita en professionell fotograf, även om du vet att professionella bilder är ett av de viktigaste elementen i din marknadsföring.

Tack och lov behöver du inte investera tusentals kronor i en professionell fotograf i första skedet, utan du kommer en bra bit med bara en mobiltelefon. Tidigare i år skapade jag en liten guide i hur du kommer igång och tar bättre bilder med din mobiltelefon, och många har blivit hjälpta av den.

Det viktigaste av allt är att våga försöka och att våga göra misstag. Men för att hjälpa dig lite på vägen så kommer jag i början av året lansera en liten present som gör det enklare att komma igång, och som ger dig de viktigaste stegen. Följ mig gärna på Instagram för att inte missa när jag släpper överraskningen!

Kram

Hannah

Lämna ett svar