Nylansering!

Wiii! Äntligen är nya hemsidan klar och redo för nylansering!. Ni som har följt mig på instagram har säkert sett att jag har börjat tagga mina bilder #brandphotography och liknande saker och du kanske undrar vad det är för någonting och varför jag har börjat använda de termerna.. Det är nämligen så att jag har suttit och arbetat på ett litet nytt koncept som jag sakta men säkert har börjat lansera, alltså just brand photography.

Brand photography handlar om att ta ett steg längre i företagsfotografering. Jag har länge gillar att fotografera för företag men jag har samtidigt känt att någonting har saknats. Det där lilla extra som gör att man identifierar sig med företaget har inte funnits där utan bilderna har varit ganska vanliga (och handen på hjärtat, tråkiga). Under mina år som egenföretagare i en värld som är helt präglad av sociala medier har jag insett att det numera krävs ganska mycket engagemang och kunskap i den digitala världen och sociala medier för att sticka ut ur mängden av företag och för att få kunden att välja just dig. Därför har jag nu lanserat det här nya konceptet där jag kommer att ta bilder behind the scenes hos företag som är mer personliga och engagerar följarna mer än vanliga stela bilder. Jag kommer även att fokusera mycket på personen bakom företaget och bygga en relation mellan honom/henne och hela följarskaran. 

Spännande dagar ligger framför och jag är SÅ taggad på att se vart detta leder!

Lämna ett svar