Barnfotografering i Uppsala

Nu öppnar jag upp igen:

Under coronatiden har jag varit av åsikten att de flesta ska stanna hemma och titta på TV (hehe), men nu när sommaren börjar närma sig och blommorna blommar så vill jag ändå öppna upp igen för barnfotograferingar. Jag tycker att man kan erbjuda en liten ljusglimt i tillvaron som ändå är så mörk som den är.

Jag har dock strikta restriktioner när det gäller dessa fotograferingar. Jag håller mig på minst två meter från barnen, lånar inte ut rekvisita så länge corona härjar där ute, och är väldigt noga med att man ska boka om vid minsta lilla tecken på sjukdom. Jag erbjuder heller inte ”smash the cake” fotograferingar, eller något annat som går ut på att man ska äta, tillsvidare.

Annars är vi ju bara utomhus och håller avstånd till varandra, så jag tycker det är helt okej. Varför ska man inte få föreviga t.ex. födelsedagen bara för att det går virus?

Jag tänkte härmed avslöja en liten hemlighet: Jag kommer att göra något alldeles speciellt för er som vill få era barn fotograferade denna vår/sommar. Det finns en ”ny” barnfotosida uppe i menyn. Sen kommer det även komma ut presentkort som du kan använda själv till en fotografering eller ge bort, till ett reducerat pris! Det finns bara i begränsad upplaga så det är först till kvarn på dessa.

Jag ser fram emot denna sommaren och hoppas att detta blir din bästa sommar hittills!

Lämna ett svar