PRISER
Företagsfotografering Uppsala & Stockholm

LETS TALK BUSINESS

Vad roligt att du är intresserad av en personling branding fotosession. 

Vi ser mer och mer hur företag, stora som små, satsar på professionella bilder i sociala medier och hemsida. 

Ska man få ett företag att växa sig stort så måste man ge ett stort intryck redan från början, och det gör man enklast genom att anlita proffs att göra det man inte kan göra själv, så fokuserar man på det man är bäst på, nämligen att driva sitt företag.

FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

Varför ska man fota i olika locations och med olika outfits? Räcker det inte med olika poser?

När du bokar en personlig branding photoshoot så skapar vi material, inte bara för kommande veckan, utan för flera månader i taget. Det skulle då se väldigt konstigt ut som du bar samma kläder på alla bilder eller vistades i samma miljö. Vi försöker att tänka att bilderna ska passa oavsett om du skriver om ditt privatliv eller vem du är som person (hemmamiljö), ditt arbete och workflow (arbetsmiljö, flatlays) eller om kundens upplevelse (interaktion på arbetsplatsen).

Vi försöker skapa en så bred kombination av bilder som möjligt så att du kan använda alla bilder vid olika tillfällen över tid, och inte bara behöva välja ut en. 

Att planerar inlägg kan vara svårt om man inte är van. Jag hör ständigt folk sucka över att de inte vet vad de ska lägga upp på sina kanaler och vad de ska skriva till sina bilder.

En sociala medier kalender är en specialanpassad kalender i pdf format som hjälper dig planera content för dina kanaler. Denna är främst anpassad för Instagram men fungerar även att använda i t.ex. Facebook. 

Där får du tips på vad du ska skriva, när du ska skriva det och hur du ska tänka när du adresserar din målgrupp. Du får även en strategi för hur ofta du ska skapa Facebook- och Instagram annonser.

När du bestämt datum och fått bekräftelse från mig att jag är ledig det datumet så skriver vi kontrakt, antingen personligen ellr digitalt. 

Du får då samtidigt en bokningsfaktura på 50% av totalbeloppet. När denna är betald har du en bekräftad bokning på valt datum.

Efter fotograferingen får du nästa faktura på resten av beloppet (bokningsbeloppet dras av). När denna fakturan är betald får du ditt digitala galleri för nerladdning, i högupplöst format, och webanpassat format. 

VÄLJ DITT PAKER

Nedan finner du prislistan för de olika paketen jag erbjuder. 

Det du ska tänka på när du väljer paket är främst hur ofta du tror att du kommer behöva en fotografering. Om du tror att du kommer behöva lägga upp bilder i dina kanaler fler än en gång så kanske inte det minsta paketet är rätt för dig. 

Om du bara behöver bilder under en begränsad period så kanske mellanpaketet (paket 2) är det du ska välja, eftersom du får lite blandning i bilderna.

Om du tror att ditt företag kommer att behöva regelbunden hjälp med bilder så skulle jag rekommendera en månadsprenumeration (sträcker sig över ett år) där du samtidigt sparar 6240 kronor per år.

Gå gärna igenom de olika alternativen nedan och maila om du har några frågor.

Månadsprenumeration


Tänk dig att ha en egen professionell fotograf som följer dig och ditt företag i alla dess skeenden.

Det är många entreprenörers dröm, och nu kan den bli sann.

Passar dig perfekt om du tycker det är viktigt att vara regelbundet aktiv på sociala medier, och om du vill att dina potentiella kunder ska hänga med i svängarna i ditt företag, och tycka det är intressant att följa dig över tid. 

Planerar du regelbunder nya lanseringar, produkter, tjänster som du vill marknadsföra och vet att du regelbundet kommer att behöva en fotograf, så är det ett ypperligt tillfälle att spara tid och pengar. 

Jag erbjuder endast ett begränsat antal prenumerationer.

Detta ingår:


3 FOTOTILLFÄLLEN PER ÅR

VARJE TILLFÄLLE INKLUDERAR:
EN HALVDAG (CA 3 H)
UP TILL 3 LOCATIONS

SKRÄDDARSYDD SOCIALA MEDIER KALENDER
40 DIGITALA BILDER

1.980 sek
per månad

23.760 totat över 12 månader

spara 6.240 sek/år


exkl moms

DITT PRIS: 1980 kr PER MÅNAD, exkl moms

Paket 1:

Här är allt inkluderat

Passar dig som vill ha alla bilder färdiga för hemsida, sociala medier och marknadsföringsmaterial. 

Vi går noga igenom klädval och platsval inför olika scener. Det finns tid för upp till 5 olika platser och outfits för att skapa material som du kan använda i upp till ett halvår på sociala medier. Vi tar även flatlays för ditt företag.

DITT PRIS: 25.000 kr exkl moms

Paket 2
(mest populär):

Passar också till dig som vill ha bilder för hemsida, sociala medier och marknadsföringsmaterial. Du får material som räcker från 3 månader, beroende på hur ofta du uppdaterar dina kanaler. Vi tar enstaka flatlays för ditt företag.

HALF DAY PHOTO SESSION (ABOUT 3 HOURS)
UP TO 3 STORIES
40 EDITED DIGITAL IMAGES

DITT PRIS: 10.000 kr exkl moms

Paket 3:

Passar till dig som snabbt vill ha några enstaka bilder för hemsida, sociala medier och marknadsföringsmaterial.

Du får material som räcker till enstaka projekt, beroende på vad du är ute efter.  Du kanske bara vill ha nya porträtt på dig själv, dina medarbetare eller någon produkt som du vill visa upp.

DITT PRIS: 8.000 kr exkl moms

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

TILLGÄNGLIGA TIDER AUGUSTI/SEPTEMBER
2 tider kvar 20%
TILLGÄNGLIGA TIDER OKTOBER/NOVEMBER
6 tider kvar 60%

CALL TO ACTIONS