Studiobilder – Årets julklapp?

barnfotografering uppsala

Jag har alltid varit mer förtjust i naturligt ljus hellre än blixt och studio, men efter att ha invigt min nya hemmastudio idag är jag helt såld på  studiobilder. Jag använder dock ett speciellt ljus som ska efterlikna det naturliga dagsljuset så mycket som möjligt. Det gör jag för att bilderna ska få en mer naturlig framtoning och inte se så konstlade och hårda ut. Ljuset i dessa bilder är helt fantastiskt!

Såhär inför jul är det många som vill ta fina julkort och skicka till släkt och vänner. Många tar även ”vanliga” bilder på sina barn (utan juldekoration) och ger bort i julklapp till släkten i form av album och förstoringar. Vi har alltid gett bort riktiga julkort och bilder på barnen, speciellt till barnens mor och far föräldrar. Detta har uppskattats så otroligt mycket. Det är en speciell känsla att se på en fysisk bild som man kan sätta upp på väggen, hellre än att få några bilder skickade till sin mail. 

Lämna ett svar