Lanseringspriset stänger om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Stängt för nya kursdeltagare
Lansering! Business Photo Masterclass

Vill du bli grym på företagsfoto?

För första gången släpps nu Business Photo Masterclass! En steg för steg kurs där du får grunderna i företagsfoto, verktyg och tips för att planera din session och du får följa mig behind the scenes på spännande företagsfotograferingar! En kurs både för dig som är fotograf och vill få fler företagskunder och känna dig säker under fotograferingen, men även för dig som kanske driver eget och vill ta ditt företags bilder själv.

Vad väntar du på? Gå med idag och missa inte värdefulla bonusar!

När du slutfört kursen, kommer företagsfoto kännas

IMG_0144

Enklare

Du kommer känna att det varken är svårt eller dyrt att komma igång.

företagsbild

Smidigare

Du kommer släppa stressen över alla steg fotograferingen, då du får en enkel röd tråd som du kan följa.

7B7A1415

Uppnåligt

Du kommer känna att företagsfoto inte är för eliterna utan att faktiskt DU har allt vad som krävs och du är tillräcklig.

branding photographer

Inspirerande

Aldrig mer idétorka. Du kommer att bära med dig så många idéer och tankesätt att hjärnan kommer sprudla av kreativitet.

Som om det inte vore nog:

Gåvor till dig som köper innan:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Stängt för nya kursdeltagare

BONUS: Instagram highlight ikoner

Som en bonus för dig som kanske är företagare och vill snygga till företagets instagramflöde så ingår nu 33 stycken highlight ikoner som du kan ladda upp på instagram. Detta är värt 499 kronor och ingår när du väljer att köpa kursen idag. (Gäller även vid delbetalning)


BONUS: "Betala hela kursen idag" :

Betalar du hela kursen på en gång får du dessutom 2 stycken presets ”Pretty Product” och ”Pretty Portrait” för Lightroom och Camera raw. Dessa presets är värda 299 kr styck.

Presets är ett bra sätt att få till en enhetligt stil med samma redigeringsstil i alla dina bilder, vilket ger ett proffsigt intryck.

Dessa gåvor är värda hela 1097 kr

Fotograf Uppsala

Om Hannah Philip

Grattis till din nya resa mot företagsfoto!

Jag som leder denna kursen heter Hannah och är företagsfotograf med mångårig erfarenhet av porträtt, produkt och parfotografering. Jag är en galen multitasker och trebarnsmamma med ett lugnt och harmoniskt yttre, som älskar kaffe latte och att jobba hemifrån.

När jag började jobba mot entreprenörer var jag nervös och kände mig sämre än alla andra. Jag fick svindel över de höga priser man ”borde” ta som företagsfotograf och kände inte riktigt att jag passade in i den priskategorin.

Jag lärde mig på vägen hur jag skulle tänka och idag älskar jag  att jobba med entreprenörer och drivna kvinnor och ser fram emot att du skall hitta glädje i detsamma. 

ALDRIG MER EN NERVÖS FOTOGRAF

Bli trygg i företagsfoto

Det finns många rädslor som vill stoppa dig från att ta nästa steg i din karriär. Vi svenska kvinnor är experter på att anamma jantelagen och trycka ner oss själva, men jag vill ge dig verktygen att bli trygg och stabil i din roll som fotograf. 

Jag har fotat politiker, VD:ar, influensers och TV-profiler, och kunnat stå där trygg utan att förminska mig själv, och jag är inte rädd för att dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter, utan känner bara glädje över att hjälpa DIG!

Du är en powerwoman!

Du kan också ta sådana här bilder!

Frågor & Svar

Kursen är för alla. Såklart är det enklast för dig om du förstår dig på kamerans inställningar.

Men gör du inte det så har du tillgång till min grundkurs i foto som automatiskt läggs på ditt konto när du köper Business Photo Masterclass.

Nej, det går alldeles utmärkt att gå kursen med en vanlig mobilkamera

Du har obegränsad tillgång till kursen, och kan därför också gå kursen i din egen takt.

Då kan du signa upp dig för min grundkurs i foto

Köp en gång - använd obegränsat

Obegränsad tillgång

Du kan slappna av och slipper känna att du inte har tid för kursen, då denna finns kvar på ditt konto under obegränsad tid. Du kommer även alltid att ha tillgång till uppdateringar som sker på kursen och påverkas inte av en eventuell prishöjning i framtiden.

7B7A5292

Hindrar dessa rädslorna dig?

Tänk om jag inte har utrustningen som krävs?

Du har precis det du behöver i din ficka. Det går alldeles utmärkt att gå kursen med en mobiltelefon för att komma igång och göra alla övningar. Om du sedan bestämmer dig för att köpa en systemkamera så kan du fortstätta utvecklas.

Det känns för mycket med all teknik

Du kan släppa den stressen, för vi kommer göra det möjligt för alla att förstå och ta till sig kursens innehåll utan att krångla till det i onödan. Kursen är uppbyggd så att du ska kunna tillgodogöra dig innehållet oavsett om du är på nybörjar- eller avancerad nivå.

Det är svårt att hitta inspiration till bilder

Du kommer få verktyg och hjälp att hitta inspiration, samt lära dig hur du kan tänka.

Jag är rädd att jag inte har kunskapen som krävs

Oroa dig inte. När du signar upp dig för Business Photo Masterclass så kommer det även finnas fri tillgång till en minikurs i kamerans inställningar. Det innebär att du egentligen inte behöver några förkunskaper, för du kommer lära dig fotografering från grunden. 

Däremot behöver du själv öva och öva för att bli bättre på att fota, så grundkursen är en kick-start som du själv kan bygga på sen.

Jag förstår att detta känns läskigt

När jag började fota kände jag att företag kändes som en stor grej. Jag trodde att jag måste ha fotat i flera år för att våga ta betalt av andra företag för mina bilder, innan jag förstod att jag hade precis allt som krävdes. 

Jag fick såklart träffa många ”foto-mentorer” och gå igenom hundratals timmar av YouTube-material, men när jag förstod nycklarna till säljande bilder försvann all min oro och jag började tro på mig själv. Jag kunde släppa stressen och genomföra en fotografering från början till slut utan att fastna eller få blackout.

Men du ska inte behöva gå igenom hundratals timmar i YouTube för att få tag i mina nycklar! Det är absolut inget krav.

Detta ingår i Business Photo Masterclass:

Jag vill ta dig med på samma resa som jag själv har tagit de senaste två åren. 

Jag har lagt ner timmar och timmar på research och utbildningar, jag har gjort fel och gjort rätt, jag har lärt mig av både timmar på YouTube och timmar hos olika kunder med olika viljor, erfarenheter och förväntningar, och nu kan jag säga att jag ÄNTLIGEN har hittat ett arbetssätt som jag tycker funkar!

Detta har jag sammanfattat i en kurs åt dig, med steg som är lätta att ta till sig,  och du kan ta helt i din egen takt!

För att underlätta ditt jobb ytterligare så har jag inkluderat värdefulla verktyg som gör att vem som helst kan uppnå det jag har uppnått!

Är nästa år ett år då du kan kalla dig en professionell företagsfotograf?

Ditt pris:

Hela kursen idag – 2700 inkl. moms

3 månader delbetalning, totalpris 2700 inkl. moms.

Kursens värde: 4700 kr + bonusar värda 1346 kr (6046 kr)

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Stängt för nya kursdeltagare